Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Rykte: Bungie planerar att erbjuda Destiny 2 som prenumerationstjänst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan gamla Halo-utvecklaren Bungies looter-shooter Destiny lanserades 2014 har de hela tiden uppgraderat sitt basspel med regelbundna uppdateringar, DLC:s och expansioner. Enligt spelfiler, funna av användare på D2 Datamines Discord-server, experimenterar Bungie nu med att eventuellt ta fram en-, tre-, sex- och tolv-månaders prenumerationer av Destiny 2 för att undvika styckköp. Dessa prenumerationer ska även inkludera extra innehåll och lanseras i samband med ordnarie expansioner.

Just nu arbetar Bungie på nästa Destiny 2-expansion kallad Lightfall, vilken släpps om drygt två månader - den 28:e februari 2023. Om prenumerationstjänsten skulle ha lanserats i samband med Lightfall hade vi troligen redan fått veta om det, och därför kan vi anta att det - om det överhuvudtaget realiseras - ligger längre fram i tiden.

Förutom Destiny 2-relaterat innehåll ryktas det att Bungie, som sedan ett halvår tillbaka ägs av Sony, dessutom jobbar på ytterligare två projekt. Dels en reboot på Marathon-serien från 1994, dels ett icke namngivet actionspel i tredjeperson.

Destiny 2
Spelar du Destiny 2?

Tack theGamepost.

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...Loading next content