Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Rykte: Conan, Ghostface, T-1000 med flera på väg till Mortal Kombat 1

Datagrävare har varit i farten igen och kan nu bjuda på vad han menar är tvärsäkra bevis på att uppgifterna är korrekta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare denna månad släpptes Homelander som gästkaraktär till Mortal Kombat 1, och därmed är det bara Takeda Takahashi kvar i spelets första Kombat Pack DLC. Men... det kommer såklart släppas fler - och nu tycks vi veta vilka.

En datagrävare som kallar sig Interloko har nämligen hitta bevis som han menar är 100% säkra på att Conan the Barbarian, Cyrax, Ghostface, Noob Saibot, Sektor och T-1000 är på väg till fightingtiteln. Utöver detta kommer dessutom minst fem nya announcers samt två nya banor och såklart Kameo-kämpar.

Så tidigt som i september förra året hittade en annan datagrävare tecken som pekade mot att de flesta av dessa nu avslöjade karaktärer var på väg till Mortal Kombat 1, och mycket tyder därmed på att uppgifterna faktiskt stämmer. Och med tanke på vilket härligt gäng detta är, så håller vi verkligen tummarna.

Förutsatt att dessa sex slagskämpar faktiskt ska dyka upp i Mortal Kombat 1, så undrar vi nu vilken av dem du på förhand gillar bäst?

Mortal Kombat 1
Ghostface lyckas ju sällan ens med morden i Woodsboro, så hur han ska klara sig mot Homelander återstår att se.

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content