Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Rykte: Dragon Age: Dreadwolf släpps detta år

Enligt den pålitliga journalisten och insidern Jeff Grubb kan vi se fram emot en presentation i sommar innan det lanseras vid ett senare tillfälle under 2024...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått tio år sedan Dragon Age: Inquisition släpptes och sedan dess har fansen väntat på en uppföljare. Så hur länge ska de behöva vänta egentligen? Svaret på den frågan är tydligen just tio år, iallafall om vi får tro den erkänt pålitliga journalisten Jeff Grubb.

I avsnitt 339 av sin podcast Game Mess avslöjar Grubb att han tror att det kommer visas upp under sommaren, samt tillägger "it will be released this year" och att Bioware är "confident" att så blir fallet. Dragon Age: Dreadwolf har varit under utveckling sedan 2015 och enligt rykten kantats av massor av utmaningar. Med tanke på att det gått nio år sedan produktionen smögs igång - verkar det onekligen sannolikt att det varit flera problem längs vägen.

Geoff Keighley har redan bekräftat att Summer Game Fest återvänder i juni, och Microsoft kommer köra sitt Xbox Games Showcase vid ungefär samma tidpunkt. Vi kan nog även utgå från att flera andra också kommer ha event därikring, så det finns gott om tänkbara tillfällen där spelet kan tänkas visas upp för första gången, om uppgifterna stämmer (vilket vi såklart håller tummarna för).

Hur sugen är du själv på ett nytt Dragon Age såhär ett decennium senare?

Dragon Age: Dreadwolf
Efter ett helt decennium tycks det äntligen vara dags...

Relaterade texterLoading next content