Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Rykte: Elden Rings släppdatum närmar sig och nya konceptskisser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag bjöd det misärfyllda Elden Ring-forumet på aningen trevligare inlägg än vad som vanligtvis står på menyn. I en numera borttagen video så har den kinesiska Soulsborne-torsken Longqi Bangbangtang delat med sig av en hel del information, bland annat två stycken nya konceptkonstbilder. Det mest intressanta här är att Bangtangtang ansluter sig till tidigare röster om att Elden Ring har varit så gott som klart en tid och att From Software just nu finputsar på titeln. Om de är sin vana trogen kan vi räkna ned dagarna till mars 2021, men med tanke på att vi inte har fått ett officiellt skvatt sedan juni 2019 så är väl oddsen fortfarande orimligt höga på att vi får ett stycke spelfodral i nävarna inom så lite som ett kvartal...

Även dessa punkter var intressanta nog att ta med sig från ryktet:
• Världen som Elden ring utspelar sig i är baserat på Yggdrasil
• Spelbarheten är bäst jämförd med Dark Souls-serien. Det nämns även att spelvärlden är väldigt stor och att ett dynamiskt vädersystem finns på plats, men de detaljerna har florerat i säkert ett år nu så det är inget nytt.
• Fienderna är mer välgjorda än tidigare och drar sig designmässigt åt en cthulhu-liknande stil, alltså lite som i Bloodborne.

Utöver detta från Longqi Bangbangtang så tackade From Softwares Yasuhiro Kitao (Head of Marketing) för att Elden Ring vann priset på The Game Awards för årets mest efterlängtade speltitel (och slog då alltså bland annat God of War- samt Breath of the Wild-uppföljaren). Inlägget avslutades med "vi ses 2021". Och ja...det får vi väl verkligen hoppas.

Elden Ring
Vi tackar u/Feltenball för den något uppskalade bilden i jämförelse med originalet.
Elden Ring
Vi tackar u/Feltenball för den något uppskalade bilden i jämförelse med originalet.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content