Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Rykte: Final Fantasy X/X-2 på väg till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Final Fantasy X och Final Fantasy X-2 släpptes ursprungligen till Playstation 2. Några år senare tog Square Enix beslutet att släppa HD-versioner av de båda spelen till Playstation 3 och PS Vita under namnet Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Men nu verkar det som om spelet även är på väg att släppas till Playstation 4.

En Neogaf-användare surfade nämligen runt på Square Enix franska webbutik, där han uppmärksammade att Final Fantasy X/X-2 HD Remaster till Playstation 4 gick att förhandsbeställa. Sidan var nämligen prydd med spelets omslag samt lite information om spelet helt på franska. Så fort misstaget upptäcktes så tog man snabbt bort spelet från sin webbutik, men Neogaf-användaren var ruskigt snabb med att spara en skärmdump för att göra sig trovärdig.

Vi ska ännu inte ta något för givet, men kanske är det så att någon inom Square Enix har råkat avslöja spelet alldeles för tidigt?

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterade texter

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

RECENSION. Skrivet av Johannes Leander

De sista klassiska Final Fantasy-spelen, nu i 1080p! Johannes har satt tänderna i Final Fantasy X/X-2 HD Remaster och här kommer Gamereactors recensionLoading next content