Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Rykte: Ghostwire Tokyo släpps på Gamepass i mars med nytt innehåll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det av chefredaktör Petter tyvärr inte så älskade Ghostwire Tokyo var en av förra årets på förhand större släpp. Att det enligt oss sedan inte levde upp till den lovande premissen är en sak, men mången Xbox-spelare har troligen velat upptäcka den saken på egen hand. Detta har dock inte gått på grund av konsolexklusivitet till PS5.

Redan tidigare har vi rapporterat om rykten kring ett Xbox-släpp, där den inte så lite avslöjade väggmålningen med Xbox Series X & S på Bethesdas kontor talade ett hyfsat tydligt språk. Nu har en Reddit-användare spätt på ryktena ytterligare och enligt egen utsaga fått tillgång till Zenimax Medias - moderbolaget för spelets utgivare Bethesda - planer för 2023, och där ska det stå att Resident Evil-pappan Shinji Mikamis Ghostwire Tokyo släpps till Gamepass och Xbox Series S & X den 25:e mars, samma dag som den tidsbestämda exklusiviteten går ut till Playstation.

Spelet ska dessutom levereras med nytt innehåll för de som har lust att varva Akitos äventyr ytterligare en gång. Huruvida detta stämmer kan vi såklart inte veta, men vi kan troligen vänta oss en bekräftande utannonsering inom kort.

Ghostwire Tokyo
Vad tyckte du om Ghostwire: Tokyo?

Relaterade texter

6
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Resident Evil-seriens pappa är tillbaka med ett av årets mest efterlängtade äventyrsspel och Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content