Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Rykte: GTA VI släpps inte innan april 2025

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det hetaste spelet på mångas önskelistor är utan tvivel Grand Theft Auto VI. Rocktstar visade äntligen upp äventyret i fråga under slutet av förra året, och med ett releasedatum satt runt 2025 så har nog de flesta hoppats på att lanseringen sker i början av det året istället för under slutet av detsamma. Tyvärr kommer dock analytikerna Nick McKay och Michael Pachter med en egen gissning om att så inte blir fallet. De båda herrarna har nämligen noterat hur Rockstar har ändrat i sina uträkningar angående räkenskapsåret 2025 (perioden mellan april 2024 och mars 2025), och där har företaget sänkt sina förväntningar från att tjäna åtta miljarder dollar till "blott" sju - något som antyder att man inte kommer lansera GTA VI mellan januari-mars, utan istället satsar på en senare release. Pachter och McKay gissar vidare att de tror att Rockstar initialt planerade att släppa spelet just under de tre första månaderna av 2025 (därav den inräknade vinsten på ytterligare en miljard dollar), men företaget har sedan fått tänka och senarelägga spelsläppet.

Huruvida detta stämmer eller inte låter vi såklart vara osagt, men ta det försiktigt med era egna förväntningar så ni inte blir besvikna.

Grand Theft Auto VI

Tack, VGC

Relaterade texter

Allra bäst: Rockstar

Allra bäst: Rockstar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstar har under årens lopp gjort en del missar (Warriors, Manhunt) men även drämt ur sig några av de mest minnesvärda actionspelen genom alla tider. Här kommer deras fem bästa, rankade i en Allra bäst-omgång...Loading next content