Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Rykte: HBO har hittat sin Abby i The Last of Us

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det dröjde inte länge förrän HBO gav tummen upp åt en andra säsong av den kritikerrosade TV-serien The Last of Us, baserad på spelserien vid samma namn. Eftersom den första säsongen motsvarade det första spelet, kommer den andra säsongen förmodligen att motsvara det andra spelet i serien. Vi kommer därför få se en del nya ansikten som inte var med i första säsongen, däribland Abby Anderson.

I kölvattnet av andra spelets lansering fick skaparna utstå massiv kritik för Abby och likaså skådespelaren, Laura Bailey, fick ta emot dödshot av spelare runtom i världen. Med andra ord är det en tuff roll för någon att spela i en TV-serie, men det ryktas om att Shannon Berry (The Wilds, Hunters) är klar för rollen som Abby. Detta baseras bland annat på en numera raderad tweet från skådespelaren samt det faktum att hon följs av Neil Druckmann, Pedro Pascal och Bella Ramsey på Instagram. Till dess att detta är bekräftat bör du dock ta det hela med en nypa salt.

The Last of Us: Part II
Ganska likt ändå, eller vad säger du?

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...Loading next content