Svenska
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

Rykte: L.A. Noire-utvecklarna arbetar med den spirituella uppföljaren Sowden House

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Numera nedlagda Team Bondi gav oss ett av de mest tekniskt imponerande spelen till den sjunde generationen av konsoler i L.A. Noire. Detektivspelet som tvingade oss att försöka tolka känslor baserat på ansiktsuttryck.

Ett koncept som i ärlighet nog fungerade bättre på pappret än som regelrätt spelmekanik, och trots mycket positivt förhandssnack så blev det aldrig någon försäljningssuccé för L.A. Noire. Även om spelet numera anses vara lite av en kultklassiker i vissa kretsar.

Som många av er nog minns blev L.A. Noire också Team Bondis enda spel och studion lades ner av ägaren Rockstar. Fans av spelet har så klart hoppats på en uppföljare, men fick i slutändan nöja sig med en lite lätt uppdaterad version till till Switch, PS4 och Xbox One.

Men om vi ska tro på information som nu läckt ut så arbetas det på en spirituell uppföljare, med flera av utvecklarna från L.A. Noire involverade i projektet. Spelet som går under namnet Sowden House utspelar sig i 40-talets Los Angeles och beskrivs som en psykologisk thriller.

Vad är dina åsikter om L.A. Noire och tycker du att en spirituell uppföljare låter spännande?

Relaterade texter

L.A. Noire: Complete EditionScore

L.A. Noire: Complete Edition

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

PC-versionen må vara sen till kalaset, men den har å andra sidan tagit med sig extra godsaker. Oskar förklarar varför Team Bondi-mästerverket L.A. Noire gör sig allra bäst på PC...Loading next content