Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Nästa Battlefield erbjuder gratis battle royale

64 spelare kommer kunna kriga ihop, komplett med fyra olika klasser och den förstörelse som alltid varit så imponerande i serien...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Warzone 2 har blivit en enorm succé för Activision Blizzard, och det verkar som om EA vill försöka sig på något liknande med sin kommande Battlefield-titel. Enligt en ny rapport från den vanligtvis pålitliga Insider Gaming planeras spelet att släppas i oktober 2025, och det kommer utspelas i en modern era ("around 2025 - 2030").

Men den förmodligen största nyheten de har att dela är att nästa Battlefield-spel kommer att ha en free-to-play-komponent utvecklad av Ripple Effect, som erbjuder äkta battle royale. Det verkar som att vi kan se fram emot krigföring för upp till 64 personer, fyra olika klasser och seriens alltid imponerande förstörelse.

Battlefield-serien har haft några tuffa år på senare tid, efter att Battlefield V inte lyckades leva upp till fansens och EA:s förväntningar, och Battlefield 2042 hade alla möjliga problem vid lanseringen. Förhoppningsvis kommer nästa installation göra serien populär igen och ge Call of Duty lite hälsosam konkurrens.

Rykte: Nästa Battlefield erbjuder gratis battle royale
Förutsatt att Insider Gamings uppgifter stämmer, är detta i linje med vad du har hoppats på?


Loading next content