Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

Rykte: Nytt Assassin's Creed släpps i höst eller 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra sommaren bestämde sig Ubisoft för att bekräfta ryktena om att de börjat utveckla ett mycket ambitiöst spel som preliminärt heter Assassin's Creed Infinity. Planen är att detta inte ska släppas förrän om några år, men så länge kan det franska företaget naturligtvis inte vänta på en av sina mest populära spelserier.

Jason Schreier på Bloomberg har återigen förstört det roliga för Ubisofts marknadsavdelning genom att avslöja att det som tidigare planerades som ännu en expansion till Assassin's Creed Valhalla nu har förvandlats till ett fristående spel som ska släppas sent i höst eller 2023. Här ska vi spela som Basim Ibn Ishaq, så det förvånar nog inte att det blir ett ännu större fokus på smygande.

Eftersom detta var tänkt som en expansion, blir det såklart mycket mindre än Origins, Odyssey och Valhalla, så vi får se vad prislappen blir och när Ubisoft så småningom officiellt presenterar projektet.

Assassin's Creed Mirage

Relaterade texter

Assassins Creed MirageScore

Assassins Creed Mirage

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Någonstans hörs ljudet från en santur, ett stränginstrument som får en att transporteras till en svunnen tid i ett annat land där du sitter med din handkontroll i ditt...Loading next content