Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Pascal har blivit erbjuden rollen som Reed Richards i Fantastic Four

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med strejken officiellt över så börjar maskineriet i Hollywood så sakta röra på sig igen, och en av de många filmer som legat i startgroparna under en lång period är Marvels nyinspelning av Fantastic Four. Ett av fans riktigt efterlängtat projekt efter att varumärket under så många år blivit dragit i gruset av 20th Century, och minnet av det nu åtta år gamla Josh Trank-fiaskot får fortfarande många av oss att må lite lätt illa.

Kanske är det då inte konstigt att intresset runt Marvels nya film är förhållandevis stort, och flertalet olika stjärnor har ryktats vara kopplade till projektet. Däribland Adam Driver, Jake Gyllenhaal och Vanessa Kirby, och nu så även The Last of Us och Game of Thrones-stjärnan Pedro Pascal som enligt en rapport från insidern Daniel Richtman påstås ha blivit erbjuden en av filmens huvudroller.

Vilket så klart är kul om det stämmer, Pascal gör en sällan besviken och har under några år bevisat sig som en av de mest kapabla skådespelarna i Hollywood just nu. Så om det nu blir hans arbete att axla huvudrollen som Reed Richards, ja då får vi en god anledning att se fram emot filmen - vilken dock ännu lär vara några år bort.

Tror du Pascal hade passat i rollen som Reed Richards, och ser du fram emot Marvels nya Fantastic Four?Loading next content