Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Quentin Tarantino lägger ner sin tionde film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Quentin Tarantino har sagt att han vill sluta göra filmer efter sitt tionde långfilmsprojekt, så många av oss var både ledsna och förväntansfulla när han äntligen presenterade The Movie Critic förra året. Vi har bara fått mindre uppdateringar sedan dess, inklusive påståenden om att han skulle samarbeta med Brad Pitt igen. Det verkar dock som om vi kan glömma allt vi vet om filmen, inklusive namnet.

Deadlines vanligtvis mycket pålitliga journalist Justin Kroll hävdar nämligen att Quentin Tarantino beslutat sig för att avbryta The Movie Critic, och går tillbaka till ritbordet för att försöka få några nya idéer om vad hans tionde och sista film ska bli.

Det är värt att minnas att detta inte är första gången Tarantino delat med sig av idéer offentligt för att sedan avbryta sina planer. Det mest kända exemplet är att han först övergav The Hateful Eight, men senare bestämde sig för att återvända och avsluta den, så det kanske fortfarande finns en chans att vi får se The Movie Critic någon dag om vi frågar tillräckligt snällt.

Rykte: Quentin Tarantino lägger ner sin tionde film
Det verkar som att vi kan glömma allt vad The Movie Critic heter.


Loading next content