Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Rykte: Resident Evil 8 får inte helt oväntat en PSVR-version

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vissa av detaljerna i läckan som följer längre ned i nyheten innehåller information om fiender, bossar och spelbarhet så om du inte vill veta någonting om Resident Evil 8 ska du inte läsa.

Sju miljoner exemplar var Capcoms mål med Resident Evil 7: Biohazard vilket var högt räknat men som det ser ut just nu enligt utvecklarens platinumlista så har Ethans weekend hos Baker-familjen slevat hem hela 7,5 miljoner sålda exemplar vilket sätter liret på en fjärdeplats hos Capcom, dock ganska långt under Monster Hunter: World som ligger på nära 16 miljoner sålda enheter. Hur statistiken ser ut för PSVR-användandet vet vi inte men enligt VG24/7 så finns det rykten kring att Resident Evil Village även kommer att innehålla ett PSVR-läge, vilket inte hade varit så konstigt i och med att det fick ett varmt mottagande.

Enligt ryktesspridaren (via Biohazard Declassified) så väntar Capcom egentligen bara på att Sony ska få ut tummen och utannonsera det. Här nedan är en liten sammanfattning av läckan (som givetvis ska tas med grovsalt då mycket kan och kommer att förändras spelbarhetsmässigt från speltest-stadiet till det slutgiltiga släppet) i klassisk punktform.

• Fienderna inne i slottet talar något rövarspråk, de är väldigt bleka, skinnet är nästan ruttet och de har tatueringar på armar och huvud.
• De slåss med svärd, yxor, spjut och knivar. Snubbarna med svärd kan kapa huvudet av protagonisten i ett enda svep
• En häxboss heter Olga, hon garvar konstant och kan lösa upp sin kropp till ett moln av insekter. I hennes andra fas förvandlas hon till en stor spindel.
• Närstridsvapen kommer att vara en betydande del av striderna, exempelvis kan spelaren använda en yxa som går sönder efter ett par sving

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamerLoading next content