Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Respawn gör ett nytt Titanfall-spel

Men det kommer tydligen inte vara det flitigt efterfrågade Titanfall 3, utan en titel som utspelas i samma universum...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fansen undrade i årtal varför Respawn inte ville göra något Titanfall 3, men förra året avslöjades att det tidigare faktiskt var på väg, men lades ner efter ett knappt års utveckling. Det har dock inte hindrat folk från att fortsätta hoppas på en fortsättning, och nu kommer en pålitlig källa med lite hoppfulla uppgifter.

Det är journalisten Jeff Grubb som i Giant Bombs podcast Game Mess berättar att det är ett nytt Titanfall-spel på väg, men med brasklappen att det inte är tal om något Titanfall 3:

"This game, as it stands today, as far as I understand, is a 'Titanfall game'. It's in the Titanfall universe. But everyone I talk to keeps saying, 'Well it's not, but... don't get in your mind that it's Titanfall 3, a game with online multiplayer and a single-player campaign.' I'm like, 'Well wait, what? Then what is this game?' I still don't know."

Förra veckan meddelade EA att de skulle säga upp runt 670 personer och lade samtidigt ner det Mandalorian-projekt studion ryktades arbeta på. Medan det såklart är tragiskt, så kan det samtidigt ge extra resurser till detta hemliga Titanfall-spel och ökar chansen för att det faktiskt ska bli verklighet.

Hur sugen är du på att få återvända till Titanfall-världen, även om det inte är Titanfall 3?

Rykte: Respawn gör ett nytt Titanfall-spel
Låt oss hoppas att detta spel blir succé så kanske Respawn vågar ge Titanfall 3 en ny chans.


Loading next content