Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Rykte: Så lång tid tar det att klara Hogwarts Legacy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu mindre än en månad kvar tills det mycket hypade Hogwarts Legacy släpps och vi äntligen får fria tyglar i JK Rowlings magiska värld. Av allt att döma finns det massor att göra på Hogwarts och vi bör alltså kunna räkna med rätt saftigt med speltid.

Enligt en icke namngiven läcka, samma som enligt uppgift även läckt ut Hogwarts Legacy-artbooken som vi rapporterade om tidigare idag så gör vi rätt i att förvänta oss massor av timmar på Hogwarts. Enligt läckan så rör det sig om runt 35 timmar ifall man väljer att bara köra kampanjen rakt av och minst 70 timmar ifall man också gör alla sidouppdrag och letar upp alla samlarobjekt. Exempelvis så låser man upp Avada Kedavra-förbannelsen via ett sidouppdrag och detta ska ske sent i spelet, så alla som hoppades på att gå bärsärkagång med trollstaven på sina rivaler och fiender får alltså vänta med detta tills framåt slutet.

Det är förstås ett rykte så det gäller i vanlig ordning att ha valfritt saltkar framme, med eller utan jod, men en speltid på uppåt 70 timmar känns absolut inte orimlig. Den 10:e februari får vi veta säkert då Hogwarts Legacy till slut släpps.

Kommer du köra Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy
Vi kommer utan tvekan kunna hålla oss sysselsatta ett bra tag med Hogwarts Legacy.

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content