Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Scarlet Nexus
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Rykte: Scarlet Nexus släpps till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Bandai Namcos kommande japanska rollspel Scarlet Nexus utvecklas av veteraner från "Tales of"-serien, och det lanseras den 25 juni till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Spelet utannonserades på en Microsoft-presskonferens, vilket ibland brukar betyda att ett visst format får något extra, men hittills har den enda fördelen vi har hört talas om till Xbox-konsolerna varit ett mindre försprång med demot.

Enligt VentureBeat-redaktören Jeff Grubb kan det dock vara mer på väg, då spelet kan vara på väg till Xbox Game Pass. Han sade att detta är vad han har hört i den senaste XboxEra-podcasten, samtidigt som han lade till att Xbox Game Pass-tillskott från tredjepart såsom Outriders görs väldigt sent. Detta skulle förklara varför vi inte hör talas om dem förrän ganska kort före själva lanseringen.

Vi tror inte att detta rykte är helt orimligt eftersom flera stora tredjepartstitlar släppts direkt till Xbox Game Pass nyligen (Outriders, MLB The Show 21, Knockout City). Detta är också en ny serie och det finns i allmänhet fler fans av japanska rollspel till Playstation och Switch. Att leverera det till Xbox Game Pass dag ett skulle få många nya fans att upptäcka äventyret och hjälpa franchisen att bygga en fanbase.

Tills vidare är detta inte på något sätt bekräftat, även om Jeff Grubb är en av de bättre källorna när det kommer till rykten. Om det är sant kan vi rimligen förvänta oss att höra mer om det på E3.

Scarlet Nexus

Relaterade texter

5
Scarlet NexusScore

Scarlet Nexus

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Olof har nyttjat sin hjärnas superkrafter och somnat under utdragna dialoger i Bandai Namcos nya actionrollspel...Loading next content