Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Rykte: Sledgehammer ville egentligen göra en uppföljare till Advanced Warfare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III har som bekant nyligen släppts och mötts av svala recensioner där bland annat den otroligt korta kampanjen på under tre timmar kritiserats. Enligt uppgift så tog det också bara 16 månader att utveckla det hela.

Som om inte det vore nog så ville Sledgehammer egentligen inte göra Modern Warfare III i första hand utan man hade istället direkt efter att utvecklingen av Call of Duty: Vanguard slutförts pitchat en idé för nästa spel till Activision som gick under arbetsnamnet Anvil. Enligt Jason Schreier på Bloomberg så skulle detta då blivit en uppföljare till Call of Duty: Advanced Warfare. Tydligen hade också Sledgehammer kommit en bit på vägen med utvecklingen innan man blev tillsagda av Activision att istället göra Modern Warfare III. Den tilltänkta uppföljaren till Advanced Warfare lades därmed på hyllan och det återstår att se om det blir verklighet någon gång i framtiden.

Hade du hellre sett en uppföljare till Advanced Warfare?

Call of Duty: Modern Warfare III
Vi kunde ha fått en uppföljare till 2014 års Advanced Warfare istället om Sledgehammer haft något att säga till om.

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content