Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Rykte: Snart kommer du kunna skaffa husdjur i Fallout 76

Det verkar som att Bethesda just nu förbereder en av de funktioner communityt efterfrågat mest av alla..

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att husdjur varit en självklar del av Fallout-världen ända sedan det första spelet (med hunden Dogmeat) i serien, finns inget riktigt system för detta i Fallout 76. Nu verkar det dock vara på väg, något som noterats av datagrävare på Fallout 76 Datamining Discord (via Windows Central).

Redan 2021 meddelade Bethesda att de tänkte lägga till husdjur i spelet, men funktionen har sedan dess lyst med sin frånvaro. Man kan misstänka att uppsvinget för spelet efter den hyllade TV-serien starkt bidragit till att Bethesda prioriterat populära funktioner som denna, och datagrävarna har bland annat hittat bilder samt ikoner som tydligt indikerar att det tycks vara flera sorters husdjur du kommer kunna välja bland.

Det har dessutom hittats en tidig tutorial, vilket tyder på att det blir ett djupare system där ditt/dina husdjur kommer ha en mer delaktig funktion än att bara vara en charmig gimmick.

Vi återkommer när vi vet mer.

Fallout 76
Allt blir roligare med en hund vid sin sida.

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna sex åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!Loading next content