Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

Rykte: Sony arbetar på PlayStation All-Stars Battle Royale 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med Playstation All-Stars Battle Royale försökte Sony att göra som Nintendo med Smash Bros-serien, och lät alla sina mest älskade figurer samt ett antal gäster banka varandra gula och blå i lättsam maskotfighting. Men betygen blev inte så höga som Sony hoppats och inte heller sålde det som förväntat, och utvecklaren Superbot Entertainment fick lägga ner.

Nu rapporterar dock SegmentNext att Sony inte glömt klassikern, och att de filar på en reboot tillsammans med Capcom. Den här gången ska det dock bråkas i en 3D-värld, men som vanligt ska alla Playstation-maskotar vara med.

Om ryktet stämmer, ska det komma till Playstation 5 nästa år samt till PC under 2021. Det kan låta märkligt, men Playstation-chefen Shawn Layden sade nyligen att Sonys spel ska börja släppas till fler format.

Vi rekommenderar grovsaltet här, men hur låter detta, tycker ni?

PlayStation All-Stars Battle Royale

Relaterade texter

Playstation All-Stars Battle RoyaleScore

Playstation All-Stars Battle Royale

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Om det stämmer att imitation är den finaste sortens komplimang, är Nintendo förmodligen väldigt smickrade just nu. Men Playstation All-Stars erbjuder mer än så. Vi har hårdtestat...Loading next content