Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Speltestare är väldigt imponerade av Starfield

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bethesdas senaste storspel Starfield ska om allt gå som planerat släppas i år efter att ha varit under utveckling i minst sex år och förväntningarna är minst sagt högt ställda på sci-fi rollspelet. Huruvida det kommer leva upp till dessa förväntningar återstår att se men det verkar som att de som testat spelet är imponerade av det.

Enligt rykten så har de som fått uppdraget att testa Starfield blivit överraskade över hur pass mycket större och mer ambitiöst spelet är än de först förväntade sig. Detta enligt insidern colteastwood som avslöjade detaljer om hur testerna gått nyligen i ett avsnitt av podcasten XNC Podcast. Han säger bland annat att Starfield är större än något Bethesta någonsin gjorde i Skyrim och att de tagit allt de gjorde i Fallout och Skyrim och höjt ribban ytterligare några snäpp.

Detta stämmer överens med vad Bethesda själva sagt om Starfield, de har ju flera gånger betonat att det är det största projekt de någonsin jobbat med. Bethesda har också bekräftat att spelets main quest kommer vara ca 20% större än i tidigare titlar. Till exempel ska det finnas 250 000 repliker med dialog inläst.

Då det ju inte rör sig om bekräftade uppgifter från officiella håll så får man ta det hela med lite salt i vanlig ordning, men nog är det ett rykte som verkligen får det att kittla till lite.

Tror du ryktena stämmer och att Starfield är precis så stort och ambitiöst som Bethesda utlovat?

Starfield
De som testat Starfiled hittills verkar vara väldigt imponerade av vad Bethesda åstadkommit.

Relaterade texterLoading next content