Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Starfield släpps något senare än planerat

Det verkar som om Bethesdas episka rymdäventyr för andra gången flyttats framåt, även om det nu tycks handla om en mindre försening...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Som du kanske hört har Microsoft ett evenemang som heter Developer Direct den 25 januari, där de ska visa mycket mer från Forza Motorsport, Minecraft Legends, Redfall och The Elder Scrolls Online. Eventuellt även premiärdatum, även om det redan i juni bekräftades att de skulle lanseras under första halvåret 2023.

Ett spel vi däremot inte kommer få se något från är Starfield, vilket nyligen bekräftades få ett separat och dedikerat event vid ett senare tillfälle. Starfield ska också lanseras under första halvåret 2023, men enligt ett nytt rykte från podcasten Defining Duke verkar det som om det för andra gången (det var ursprungligen planerat för en premiär i november 2022) kan flyttas till en senare tidpunkt.

Det är Youtubern MrMattyPlays som säger sig ha hört från betrodda källor att Starfield inte kommer hinna med det tänkta lanseringsfönstret. Lyckligtvis säger han att det inte blir någon stor försening och att vi ändå får njuta av det massiva rollspelet under sommaren, vilket bör innebära antingen juli eller augusti.

Med tanke på frekventa rykten som hävdar att Redfall försenats till maj är det inte svårt att föreställa sig varför Microsoft vill separera sina premiärer. De har även Forza Motorsport och Minecraft Legends på gång, så det blir en ganska fullspäckad vår oavsett.

Starfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield

Relaterade texterLoading next content