Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fantastic Four 2025

Rykte: Sue Storm sägs bli ledaren i Marvels Fantastic Four-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hemlighetsmakeriet kring Marvels kommande Fantastic Four-film är fortsatt påtagligt och rykten angående vilka som har blivit eller inte blivit erbjudna de olika rollerna är många. Det senaste i raden av dessa är Pedro Pascal som sägs ha accepterat rollen som Reed Richards, mer känd som Mr. Fantastic - ledaren av gänget. Detta efter att Kevin Feige menat på att Fantastic Four karaktärerna varit "på tok för vita" och begärt att filmteamet skulle vara mer inkluderande.

En annan ny rapport som antyder till stora förändringar inom gruppen är den rörande Sue Storm, och enligt en insider kommer det vara hon som är filmens fokus, likväl som gruppens ledare. I stark kontrast till serietidningarna, något som sägs ha upprört en del skådespelare som varit eller är involverade i produktionen.

Det hela bör så klart tas med en nypa salt men skulle uppgifterna stämma så är det många fans av Marvel som antagligen kommer bli en smula upprörda. Fantastic Four planeras få premiär den 2:a maj 2025 och om allt går enligt planerna kommer filmningen att påbörjas nu i december.

Vad tycker du om dessa rykten, är det positivt att Marvel diversifierar och förnyar sig?

Relaterade texterLoading next content