Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Ubisoft+ läggs till i Xbox Game Pass under 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har florerat en lista med Xbox-rykten som påstås hända under 2021 på flera stora sidor senaste dagarna. Bland annat kan vi läsa att Xbox Live Guld kommer tas bort till förmån för fokus på Xbox Game Pass, att Microsoft har en stor tredjepartsexklusivitet som släpps nästa år, att Starfield och Wolfenstein 3 släpps konsolexklusivt till Xbox samt att Microsoft ska köpa upp Sega.

Men källan till ryktet är tveksamt och mycket låter som osannolikt önsketänkande. Därför har vi valt att inte rapportera om den, förrän nu. Orsaken till att vi tänkt om, är att en av punkterna anger att Ubisoft+, en tjänst som påminner om EA Play, påstås läggas till i Xbox Game Pass på samma sätt som skedde med EA Play i november. Och nu har redaktören för Windows Central, Jez Corden, som vid flera tillfällen visat sig ha insider-information, twittrat att det mycket väl kan visa sig stämma enligt hans källor.

Medan vi fortfarande är skeptiska mot de flesta av de andra nio punkterna, motiverar Cordens stöd till ryktet om Ubisoft+ ändå att skriva om det. Fortfarande är det dock endast ett rykte, men låt oss hålla tummarna för att det ändå visar sig stämma.

Rykte: Ubisoft+ läggs till i Xbox Game Pass under 2021


Loading next content