Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Rykte: Warner Bros Montreals nya Batman-spel avslöjas snart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har länge varit mörka tider för fans av Warner Bros Batman-spel. Rocksteady har i åratal varit knäpptysta om vad de jobbar på för tillfället och inte heller Warner Bros Montreal, som gjorde Batman: Arkham Origins, har haft något att förtälja. Men nu verkar det som att ett utannonserande kanske inte är alltför långt borta.

Som WCCFTech kan avslöja så uppdaterade Amazon nämligen nyligen sin databas, och lade då till flera platshållarsidor för Montreals-studions kommande spel.

Totalt är det tre stycken, en för Playstation 4, en för Xbox One och en för PC. Detta brukar tyda på att spel utannonseras inom kort, och kanske är det så att vi får se mer på Gamescom nästa vecka?

Batman: Arkham Origins

Relaterade texter

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Warner backar bandet och låter oss träffa en ung och hungrig Läderlapp som just fått ett pris på sitt huvud av Gothams värsta flåbusar. Jonas Mäki har snört på sig Bat-dräkten och delat ut en ordentlig mängd storstryk...Loading next content