Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Rykte: Zelda: Skyward Sword kommer till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan 2018 cirkulerade ryktet att Zelda: Skyward Sword var på väg till Nintendos hybridkonsol, vilket dock fick Nintendo att strax därpå agera och officiellt dementera detta. I en två år gammal intervju med Eurogamer sade en talesperson för Nintendo att utvecklarna inte hade några planer på en Switch-portning, främst på grund av rörelsekontrollerna som var en av Skyward Swords viktigaste komponenter.

Men kanske ville Nintendo bara tysta ner ryktet? Nu rapporterar nämligen Gematsu att någon på Amazon kanske råkat försäga sig, i och med att det dykt upp en försäljningsannons på just Zelda: Skyward Sword på sidan under dagen. Det spikade lanseringsdatumet i fråga var dock av typisk placeholder-karaktär, då det var satt till den första januari 2030.

Eftersom Switchen har rörelsekontroller, och Wii U fick se portningar av både Twilight Princess och Wind Waker, kan vi nu bara hoppas att Amazon faktiskt har rätt, och att ryktets ihärdighet bär någon sanning med sig.

Har du lust att återbesöka den svävande byn Skyloft i nytappning?

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Här kommer fudge-Link!

Relaterade texterLoading next content