Svenska
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Ryu ga Gotoku Studio har en överraskning i beredskap inför nästa Like a Dragon

I samband med Anime Expo. i Los Angeles sade en representant: "Vi kan inte avslöja vilken typ av spel det är, men jag kan säga att du kommer bli förvånad."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Like a Dragon: Infinite Wealth släpptes tidigare i år och blev både kommersiellt framgångsrikt samt älskat av både spelare och media. Nu undrar såklart många vad Ryu Ga Gotoku Studio har på gång härnäst, vilket studion faktiskt vagt antydde under helgens gångna Anime Expo.

Mer specifikt sade studiorepresentanter:

"We can't tell you what kind of game it is, but I will tell you, you'll be surprised."

Diskussionerna handlade om Like a Dragon-serien, så sannolikt har det med detta att göra, där en traditionell uppföljare alltså tycks vara utesluten. Och med det sagt är det bara att spekulera kring vad de menar? Ska de kanske göra ett strategirollspel baserat på Like a Dragon-universumet (precis om när serien gick från att vara actionbaserat till att bli ett turbaserad rollspel i Yakuza: Like a Dragon), någoin slags cross-over med den kommande Like a Dragon-TV-serien eller blir Sujimon-minispelet från Infinite Wealth ett eget äventyr?

Vad tror du själv Ryu Ga Gotoku Studio har på gång härnäst?

Like a Dragon: Infinite Wealth
Är Ichiban Kasuga på väg tillbaka?

Relaterade texter

Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens mest älskvärde tokstolle är tillbaka, denna gång för att göra Hawaii osäkert i ett nytt lika delar humoristiskt som omskakande äventyr till bredden fyllt med klassisk Sega-underhållning...Loading next content