Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Så mycket lagringsutrymme kräver Red Dead Redemption till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Red Dead Redemption utannonserades tidigare i veckan till Playstation 4 och Nintendo Switch, något som fått sin beskärda del av kritik av spelvärlden. Den remaster i Unreal 5 som det ryktades om visade sig endast vara en portning av det spel som släpptes 2010 och det var ju minst sagt ett anti-klimax om något.

Känner man ändå att det är trevliga nyheter att kunna spela det på sin Nintendo Switch så har det nu avslöjats hur mycket utrymme som du behöver ha ledigt för att kunna installera och spela det. Det är blygsamma 11,4 GB som krävs, vilket är lite mindre än nyare spel som till exempel Bayonetta 3 eller Zelda: Tears of the Kingdom som båda kräver 15 respektive 15,9 GB. Hur mycket utrymme som behövs ifall man vill spela det på Playstation 4 har inte avslöjats ännu men det känns inte helt osannolikt att det blir någonstans runt 11 GB även där.

Red Dead Redemption till Playstation 4 och Nintendo Switch släpps den 17:e augusti och det kommer kosta 500 kronor men då är även Undead Nightmare inkluderat.

Red Dead Redemption
Ska du spela igenom Red Dead Redemption på din Switch?

Relaterade texter

Red Dead Redemption (2023)Score

Red Dead Redemption (2023)

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Här kan du läsa vår originalrecension från 2010. Det är rätt sjukt hur snabbt tiden går, men det är hela 13 år sedan vi fick Red Dead Redemption i näven och lyckligt...

Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Japp, vilda västern har just blivit ännu lite vildare och köttiga zombies har tagit över. Glöm elaka outlaws och skjutglada mexikaner i John Marstons hårdaste äventyr hittills...Loading next content