Svenska
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

Såg du HBO:s The Last of Us-misstag i episod 6?

Joel och Ellie är tydligen inte så ensamma i ödemarken som de var tänkta att vara, då klippningen missat en detalj...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Liten spoilervarning: Den här artikeln innehåller en extremt vag spoiler för avsnitt sex av The Last of Us, så sluta läsa här om du är rädd för att veta absolut ingenting!

Inför premiären av serien fick vi kika på en opolerad version av The Last of Us första säsong. Detta innebar att vissa scener saknade specialeffekter, hade tillfälliga automatiserade dialogersättningar och till och med några fall där personer som var tänkta att hålla sig bakom kameran dök upp framför den. Och nu visar det sig att även ni fick en liten smakbit av vår upplevelse i avsnitt sex.

Vi talar specifikt om scenen där Joel och Ellie korsar den snöiga bron (vid 13 minuter och tio sekunder). De är förvånansvärt lugna med tanke på att några mycket skumma personer gömmer sig nära träden bakom dem. Det beror uppenbarligen på att dessa främlingar är en del av filmteamet och inte avsedda att vara överlevande i seriens universum. En lite lustig detalj när resten av seriens filmfotografi (och de flesta andra aspekter) är närapå felfri.

Har du upptäckt några andra misstag?

HBO's The Last of Us
Här leks det kurragömma.

Relaterade texter



Loading next content