Svenska
Gamereactor
nyheter
Gravity Rush 2

Såhär gör Gravity Rush-Kat för att klä på sig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En halvt obligatorisk sak i japanska spel är huvudpersoner som klär sig i plagg som ser bra ut i spelet men som sannolikt vore omöjliga att bära i verkligheten om man faktiskt ska röra på sig. Ta Kat från Gravity Rush-serien till exempel, hon är visserligen inte värst på något vis men hur får hon egentligen på sig allt?

Tja, nu har denna väldigt viktiga fråga besvarats av karaktärsdesignern från Gravity Rush 2Twitter. Det är på tok för märkligt, coolt och gulligt för att vi ska vilja undanhålla er läsare denna pärla - så håll till godo. Här är de tio steg Kat tar för att ekipera sig inför sina äventyr.

Gravity Rush 2

...som en liten påminnelse vill vi även kasta in en brasklapp om att vi recenserade Gravity Rush 2 igår. Kolla in recensionen på denna länk för att få reda på om det är värt dina surt förvärvade slantar inför lanseringen den 18 januari.

Relaterade texter

7
Gravity Rush 2-servrarna stängs i januari

Gravity Rush 2-servrarna stängs i januari

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

2017 har varit ett bra spelår och en av de första titlarna som kom var Gravity Rush 2 i januari. Det levde inte riktigt upp till föregångaren, men många av oss har ofta...Loading next content