Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Såhär mycket utrymme kräver Final Fantasy VII: Rebirth

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Filstorleken för Final Fantasy VII: Rebirth har nu avslöjats, och det kommer ta upp 150 GB lagringsutrymme till Playstation 5. Det är en rejäl mängd såklart, men med tanke på att spelet delas upp på två skivor misstänkte vi att det skulle vara i detta härad.

Det är i ett samtal med Game Informer som director Naoki Hamaguchi bekräftar att den första skivan tar upp 100 GB lagringsutrymme, medan den andra tar upp 50 GB. Du behöver dock bara en skiva för att spela, men båda för att installera det.

Beslutet att inkludera två skivor innebar att utvecklarna inte skulle vara begränsade när det gäller innehållet de kunde lägga in i Final Fantasy VII: Rebirth. Redan nu ser det ut att bli ett enormt äventyr med över 100 timmars innehåll att utforska.

Final Fantasy VII: Rebirth lanseras den 29 februari 2024.

Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterade texterLoading next content