Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row får massor av nytt innehåll under 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det senaste Saints Row fick väldigt blandade recensioner och sålde heller inte som förväntat. Kort efter lanseringen fick utvecklaren Volition därefter bli en del av Gearbox för att de på så sätt skulle kunna hjälpa varandra mer direkt.

Det betyder dock lyckligtvis inte att de släpper stödet för spelet. Via spelets blogg meddelas nämligen att Saints Row kommer få en hel del nytt innehåll under 2023, och Volition ska även finjustera de befintliga systemen.

Vi kan se fram emot ett Dead Island 2 Cosmetic Pack den 11 april, en stor Sunshine Springs-uppdatering i maj (vilken lägger till ett nytt distrikt) och många förbättringar av stridssystemet samt och en Heist & Hazardous-expansion som lägger till nya uppdrag. De nämner också en gigantisk expansion som förmodligen anländer i juli, men vi vet inget om den ännu.

Är du redo att ge Saints Row en andra chans?

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content