Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row ser ut att vara på väg till Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Volitions reboot av Saints Row fick ett ganska svalt mottagande och med all rätt, det levde inte alls upp till de förväntningar som ställts och var fullt av buggar och problem när det släpptes. Det betyder dock inte att utvecklaren på något vis övergett det och nu ser det ut som att spelet är på väg till Steam.

Sedan släppet i augusti förra året så har man fått vända sig till Epic Games Store om man velat spela det till PC. Nyligen har dock SteamDB-sidan som tidigare hetat Project Athena bytt namn till Saints Row, något som kan tyda på att det kommer till Steam inom en hyfsat snar framtid. Det är då troligt att det varit tidsbegränsat exklusivt för Epic Games under ett år.

Saints Row finns även till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One och Xbox Series S/X. Är man sugen på mer så släpps den första expansionen den 9:e maj och fler uppdateringar är att vänta under året.

Saints Row
Det kan onekligen hända lite vad som helst i Saints Row.

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content