Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Rows novemberuppdatering beskrivs som "en best"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Saints Row släpptes i augusti var spelet i ett skick som inte motsvarade fansens förväntningar. Detta ledde till att utvecklaren Volition meddelade att de skulle släppa en hel lista med patchar och uppdateringar, allt för att få spelet att uppfylla vad som utlovats. Vi har redan fått ett par uppdateringar som gjort det bättre, och nu är alla ögon riktade mot november-patchen.

Även om vi inte vet exakt vad som ska fixas och åtgärdas, har utvecklaren gjort ett uttalande där de berör några av de planerade förändringarna, och pratar om varför det tar längre tid än väntat att släppa den.

Novemberuppdateringen kommer senare den här månaden och genomgår för närvarande testning och certifiering så den kan släppas till alla plattformar samtidigt. Det tar tid eftersom, som Volition uttrycker det, "it includes over 200 fixes and quality of life updates, so it's a beast!".

När det gäller vad den åtgärdar ska det finnas förbättringar av co-op, utmaningar och samlarobjekt, Santa Ilesos värld, PS5 Haptic Feedback samt livskvalitetsfixar för striderna och mycket mer - varv alla ska kommuniceras extra utförligt innan patchen släpps.

Kort sagt verkar det som att Saints Row äntligen kanske kan bli spelet vi hoppades på.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content