Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row-studion utlovar stora förbättringar och uppdateringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saints Row fick ett ganska ljummet mottagande när det släpptes i augusti, något även Embracer själva medgett genom att säga att de är mycket besvikna. Lyckligtvis kommer de inte bara låta spelet försvinna i fjärran, utan verkar vilja arbeta för att ska nå sin potential.

Utvecklaren Volition meddelar att Saints Row därför får en massiv uppdatering i november som kommer fixa och förbättra över 200 saker i äventyret. Det är framför allt den övergripande stabiliteten, utmaningarna och att spela tillsammans med andra som ska bli mycket bättre. När det gäller gameplay är planen också att uppdateringen ska göra aktiviteter mer varierade, ge oss bättre belöningar för utmaningar och andra saker vi får veta mer om senare.

Eftersom de vill be om ursäkt för hur spelet varit hittills, kan vi se fram emot lite gratis extra innehåll i framtiden. Detta börjar redan denna vecka med Front to Back-paketet som erbjuder några extra kosmetiska saker till både din karaktär och din bil.

Slutligen upprepar de att Saints Row kommer få mycket fler uppdateringar och expansioner under 2023, så hoppet finns att det lever upp till sina föregångare i slutändan.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!Loading next content