Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row-utvecklaren lovar stora förbättringar i ny uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saints Row möttes av blandade och ofta direkt mediokra recensioner vid lanseringen och relativt snart därefter knöts utvecklaren Volition till Gearbox, förmodligen för att hjälpa dem att förbereda vidareutveckling och support. Utgivaren Embracer sade visserligen att spelet motsvarade deras förväntningar, men bristen på konkreta försäljningssiffror talar ändå sitt tydliga språk om en titel som inte nått sina mål.

Nu ber Volition om en andra chans. I ett blogginlägg berättar de om den nya uppdateringen Sunshine Springs, vilken är gratis och lanseras tillsammans med en ny stor betalad expansion inom kort. Det finns bland annat ett nytt distrikt, massor av tillägg till stridsscenarierna samt mycket mer därtill, och Volition skriver:

"TL:DR: We improved a lot of stuff - some of it you need to play to really appreciate (especially combat changes) so get back to Santo Ileso now and let us know what you think!"

Kommer du att ge spelet en andra chans?

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content