Svenska
Gamereactor
nyheter

Santa Monica Studio har flera spel på gång

Teamet bakom God of War: Ragnarök är för närvarande utspridda på en rad olika projekt, även det är allt vi får veta i dagsläget...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när God of War: Ragnarök har levererats och redan fått otaliga utmärkelser och kritikerros, undrar många vad utvecklaren Santa Monica Studio har på gång härnäst. I ett samtal med Los Angeles Times har creative director för Ragnarök samt tillika game director på God of War (2018), Cory Barlog, berört detta lite grann och säger att studion är utspridd just nu.

Barlog vägrade utveckla mer specifikt, men uppgav att Santa Monica Studio för tillfället är "spread out on a lot of different things". Detta kan inkludera nästa stora projekt från teamet (som även om det potentiellt är ett nytt God of War, inte kommer att vara en del av den nu avslutade nordiska sagan), samt Barlogs nästkommande projekt då han lämnat över det slutgiltiga ledarskapet för Ragnarök till Eric Williams.

Santa Monica Studio har också har ett team för tredjepartsutgivning, vilket också skulle kunna inkluderas i detta uttalande.

Santa Monica Studio har flera spel på gång


Loading next content