Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

Se till att du inte råkar spela PS4-versionen av dina spel till PS5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera användare i främst USA har har senaste tiden noterat att de ofrivilligt spelar Playstation 4-versionen av exempelvis NBA 2K21 eller Call of Duty: Black Ops Cold War till Playstation 5. Och det är kanske inte så konstigt, då Twisted Voxel noterat att exempelvis Spider-Man: Miles Morales får Playstation 4-versionen av spelet installerat trots att det köpts till Playstation 5, och VG247 skriver att Playstation 5 ibland själv väljer den installerade Playstation 4-versionen (som automatiskt installeras av cross-generation-titlar).

Det här har fått Activisions support-konto på Twitter att posta en genomgång för hur du ska göra för att välja rätt version av Black Ops Cold War till Playstation 5, vilket funkar för alla titlar till konsolen:

1. Highlight the game tile on the Dashboard

2. Scroll down and highlight "Play"

3. Select the 3 dots and open the menu

4. Select "PS5 | Full | Call of Duty: Black Ops Cold War"

5. Launch and enjoy!

Vi har satt ihop en video åt er här nedan för att underlätta saken, och hjälper er att starta rätt version av spelen till Playstation 5 så ni kan avnjuta av era spel på bästa sätt.

HQ
NBA 2K21

Relaterade texter

1
NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

0
Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

0
GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....Loading next content