Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves byggs ut kraftigt under 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

2021 var ett fantastiskt år för Sea of Thieves, till stor del tack vare samarbetet med Disney och Pirates of the Caribbean. Miljontals spelare upptäckte eller återvände till det alltmer underhållande och välfyllda piratäventyret för att uppleva skattjakter, strider till sjöss, story och massor av andra nyheter. Det ledde till att en milstolpe på över 25 miljoner spelare nåddes, men trots framgångarna ska detta år bli det bästa för Sea of Thieves hittills enligt Rare.

Som utlovat hade den anrika brittiska studion en stream igår kväll där de avslöjade vilka planer de har för Sea of Thieves år 2022, och det är inte små tillskott vi talar om. Det roliga börjar redan den 17 februari när den första "Adventures and Mysteries"-uppdateringen, Shrouded Islands, har premiär. Dessa uppdateringar ska släppas varje månad och erbjuder tidsbegränsat, storydrivet innehåll som verkligen är påkostat med filmsekvenser och en handling som i sann Marvel Cinematic Universe-stil kommer utvecklas när fler äventyr tillkommer.

Mysteries-avsnittet vill Rare ännu inte avslöja så mycket om, utan nöjer sig med att säga att det väntar pussel och liknande där vi sjörövar-wannabees måste arbeta tillsammans på ett helt nytt sätt. Det första verkar handla om att lösa ett mord.

Season-indelningen fortsätter dock, och den sjätte startar i mars. Höjdpunkten här är fästningar till havs. Sex av dessa Phantom-beskyddade fästningar dyker upp redan från start. Genom att besegra dessa och hitta nycklar att utforska varje fästning med, kommer du att belönas med väldiga skatter och lite mer historia till Adventures-delen. Under andra halvan av säsongen väntar dessutom ett nytt Voyage-uppdrag för alla piratlegender som letar efter utmaningar, vilka förändras varje gång vi spelar genom att ta oss till nya platser där nya fiender och andra hemligheter väntar.

Eftersom dessa saker är ganska omfattande och ambitiösa har britterna beslutat att stänga arenaläget "några månader" eftersom det skulle ha tagit mer resurser än de förfogar över att leverera den kvalitet som fansen förväntar sig från både Arena och allt detta nya.

Kolla in videon nedan för en mer omfattande genomgång.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...Loading next content