Svenska
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Sea of Thieves-innehåll på väg till State of Decay 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent igår körde Undead Labs en livestream om State of Decay 2, där de hade hyggligt stora nyheter att berätta. Det är nämligen på väg en enklare svårighetsgrad kallad Green Zone på väg till spelet. Här möter du lite enklare zombies som inte är lika benägna att reagera på ljud, och du hittar även bättre loot samt tål mer stryk.

Tanken är att göra spelet mer tillgängligt för de som vill få bygga en bas och uppleva postapokalypsen utan att behöva göra det med kniven mot strupen hela tiden. Undead Labs hade även en annan överraskning, de har nämligen samarbetat med Rare och tillsammans gjort Plunder Pack. Detta är ett Sea of Thieves-inspirerat paket innehållandes piratkläder samt muskedunder, ett gevär och en rekorderlig spade. Det kommer även läggas till ett fordon baserat på monstret Megalodon.

På grund av corona-situationen har alla medlemmar av studion jobbat hemifrån och detta är det första paketet till spelet som skapats med arbetssättet. Dessa tillägg släpps i höst. Vill du provspela State of Decay 2, så ingår det med Xbox Game Pass. Vi kan rekommendera detta lite extra efter att spelet nyligen förbättrats rejält med gratisuppdateringen Juggernaut Edition (vars trailer du hittar under bilden av Plunder Pack).

State of Decay 2
HQ

Relaterade texter

State of Decay 2Score

State of Decay 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Originella zombiespel är snudd på en paradox, ändå är det precis vad Undead Labs bjuder på i den aningen ofärdiga pärlan State of Decay 2...

9
Pesten kommer till State of Decay 2

Pesten kommer till State of Decay 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

State of Decay 2 släpptes för drygt fyra år sedan och blev genast en succé. Sedan dess har Undead Labs kontinuerligt utökat och förbättrat spelet på olika sätt - och nu...Loading next content