Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Sean Cunningham rebootar Friday the 13th

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har tagit bra lång tid men äntligen är stridigheterna kring vem som äger rättigheterna för Friday the 13th över. Något som nu resulterar i att vi faktiskt äntligen kan få en ny film med den hockeymask-beprydda mördaren att sätta tänderna i. I varje fall om vi skall tro Bloody Disgusting som rapporterar att Cunningham nu är i full färd med att reboota inte bara Friday the 13th men även House (Titta vi spökar). Enligt rykten kommer Cunningham gå tillbaka till slasherns rötter och fokusera på vad som gjorde de första delarna i serien så populära. Utöver detta kommer regissören även ge oss en helt ny film som går under namnet Night Driver som skall handla om en kringresande försäljare som förföljs av en galenpanna.

Vilket av de tre projekten som först kommer se dagens ljus är ännu oklart, men mycket tyder på att det blir Night Driver följt av F13. Något vi självfallet är otroligt taggade på, speciellt med tanke på hur längesedan det nu är sedan vi sist fick en god dos Jason.

Är du sugen på en Friday the 13th reboot?

Sean Cunningham rebootar Friday the 13th
"Jag kan simma, jag är inte rädd!"


Loading next content