Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Sean Gares har avgått som 100 Thieves Valorant huvudtränare

Och laget har redan meddelat att han ersätter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

100 Thieves har gjort ett par olika förändringar i sin Valorant-tränarstab. Som meddelats via Twitter har Sean "sgares" Gares beslutat att avgå från positionen och lämna laget, och med detta i så fall har "Michael "Mikes" Hockom kommit in för att ta över rollen.

På tal om Gares avgång sa 100 Thieves: "Idag skiljer vi oss från Sean Gares. Vi är tacksamma för allt detta odödliga sinne har gjort för vårt Valorant-program. Från ande, till processer, till turneringsvinnande timeouter, Sean har tagit oss till nya höjder. Vi önskar honom lycka till i framtida strävanden."

På samma sätt, när han pratade om att Mikes gick med i laget, tillade 100 Thieves: "Välkommen @MikesHD_ som ny huvudtränare för 100 Thieves! Mike har arbetat outtröttligt som assisterande tränare för att förfina vår lista, och vi tvivlar inte på att han kommer att lysa ännu ljusare i den här rollen. Facklan kommer att bäras in i en ny era av 100T VALORANT."

Vi får se hur det här nya ledarskapet kommer att klara sig när säsongen 2023 Valorant Champions Tour börjar, med Kickoff Tournament i Brasilien, 2023.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content