Svenska
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Sega letar skådespelare till nästa Like a Dragon

Men Sega och Ryu ga Gotoku Studio vill inte berätta vilket spel det handlar om, annat är att det inte rör sig om Kiwami 3...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla bör alltid vara väldigt försiktiga med nyheter som publiceras den 1 april av uppenbara skäl, det var därför vi var lite tveksamma när Ryu ga Gotoku Studio förra veckan sade att de hade något att berätta just den 1 april. Men lyckligtvis verkar det vara på riktigt, och i senaste avsnittet av Ryu Ga Gotoku Studio TV avslöjade studion att de nu förbereder sig för att starta provspelningar inför nästa spel i serien.

Betyder detta att Yakuza Kiwami 3 är på väg? Nej, faktiskt inte eftersom det specifikt pekades ut och uteslöts, även om det verkar som om det ska släppas (via Games Talk, översatt av Gematsu) förr eller senare oavsett eftersom director Masayoshi Yokoyama tillade: "I'm just going to say, I think we'll do a Kiwami 3 at some point. I think we'll definitely do it sooner or later."

Det verkar mest troligt att de skapar ytterligare en spinoff i den långlivade serien, eller att de kanske kommit längre i utvecklingen av en Like a Dragon: Infinite Wealth uppföljare än förväntat. Med tanke på att det tog över tre år från lanseringen av Yakuza: Like a Dragon (i Europa, ännu längre i Japan) tills dessa att Infinite Wealth hade premiär, antar vi att detta är något många fans hoppas på.

Like a Dragon: Infinite Wealth
Mästerliga Like a Dragon: Infinite Wealth släpptes i januari.

Relaterade texter

Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens mest älskvärde tokstolle är tillbaka, denna gång för att göra Hawaii osäkert i ett nytt lika delar humoristiskt som omskakande äventyr till bredden fyllt med klassisk Sega-underhållning...Loading next content