Svenska
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Tactica

Sega och Atlus har stora nyheter på gång under Tokyo Game Show

Den 21 september vankas en streamad sändning med nyheter om kommande titlar från båda bolagen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sega medverkade på Gamescom 2023 med presentationer av några av sina mest efterlängtade spel, såsom Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name eller de två nästkommande titlarna i Persona-serien: Persona 5 Tactica samt Persona 3 Reload. Nu verkar det som att företagen laddar om inför Tokyo Games Show, som drar igång torsdagen den 21 september.

Atlus ska nämligen vara värd för en "mycket speciell" livestream den 21 september med fokus på kommande titlar från Sega och Atlus. Självklart får vi då se mer om de två tidigare nämnda Persona-titlarna plus Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name och Sonic Supertars - som båda lanseras bara några veckor senare. Men vi tror även vi kan se fram emot nyheter om Metaphor Re: Fantazio, Atlus nya serien, och kanske till och med få vår första glimt av ett av de "flera Persona-projekt" som för närvarande är under utveckling.

Persona 6 är nog att hoppas på för mycket, men Atlus ryktas förbereda två remakes av Revelations: Persona och Persona 2, samt att Persona 3 Reload lär vara på väg till Switch också. Vad tror och hoppas du på?

Persona 5 Tactica

Tack PSU

Relaterade texter

7
Persona 5 TacticaScore

Persona 5 Tactica

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

P-Studio dundrar ut ett nytt taktiskt rollspel och redaktionens meste Persona-fantast har satt gaddarna i det...Loading next content