Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Forces

Sega utannonserar samarbete mellan Sonic och Hooters

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sega har historiskt varit betydligt mer liberala med hur de använder sin ilsnabbe kotte Sonic i marknadsföring än vad exempelvis Nintendo varit med Mario. Sonic har därför synts till i en hel del otippade sammanhang, men få av dem rår på Segas senaste grepp.

Om du är bekant med sportbarkedjan Hooters så vet du säkert att de är kända för två saker, kryddiga kycklingvingar och bystiga servitriser i små orangea volleybollshorts. Nu har Sega utannonserat att de inlett ett samarbete med den japanska grenen av just Hooters inför kommande Sonic Forces.

Tills vidare gäller detta bara på restauranger i Tokyo-området, men det kan även bli tal om en utökning, dock knappast utanför Japan. Det är värt att betona att det inte är första gången Hooters samarbetar med spelföretag och tidigare har de bland annat jobbat med Playstation vilket resulterade i bilspelet Hooters: Road Trip.

Tror du att detta kommer få Sonic Forces att sälja bättre?

Sonic ForcesSonic Forces
Bilder från 4Gamer

Tack Kotaku

Relaterade texter

Sonic ForcesScore

Sonic Forces

RECENSION. Skrivet av Fredrik Säfström

Ja! Vi förstår nu varför Sega valde att skicka ut recensionskopiorna i stort sett samtidigt som spelet släpptes i butik...

1
15 minuter 3D-gameplay i Sonic Forces

15 minuter 3D-gameplay i Sonic Forces

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sonic Forces släpptes tidigare denna månad till Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 och PC till milt sagt blandade betyg (här är vår recension). Det beskrevs på...



Loading next content