Svenska
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice får en ny, fläskig uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis när vi trodde att FromSoftware helt lagt Sekiro: Shadows Die Twice åt sidan lät FromSoftware tidigare idag utannonsera att en mastig uppdatering är på väg.

För det första kommer det i denna uppdatering att läggas till något vid namn Reflections of Strength som är ett spelläge som låter dig slåss mot spelets alla bossar igen (så att du slipper spela om spelet igen för att få ta dig an låta säga Genichiro en andra gång). Detta spelläge får du tillgång till via spelets Sculptor's Idols. Även något vid namn Gauntlets of Strength utannonserades där det enda vi i dagsläget just nu vet om det är att det är ett spelläge där man enbart kommer att ha ett liv.

Det kanske största som kommer att finnas tillgängligt i denna uppdatering är ett passivt online-läge vid namn Remnants där du i sann Dark Souls-anda kommer att kunna lämna korta små meddelanden (i video-form!) till dina medspelare där du kan visa upp knepiga genvägar eller hur du bäst tar dig an en supersvår fiende.

Och ja, även lite nya outfits kommer att läggas till. Uppdateringen släpps 29 oktober.

Sekiro: Shadows Die Twice
Längtar du till denna mastiga uppdatering?

Relaterade texter

Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim Orremark har dött fler än två gånger (mycket fler) under sin vecka med Sekiro: Shadows Die Twice och berättat om det i en gigantisk recension...Loading next content