Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Senaste uppdateringen i Sims 4 låter dig dejta dina egna familjemedlemmar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Sims har alltid stått för utveckling och innovation och det finns numera mängder med olika scenarior som kan spelas upp i en sims liv men den här gången gick det inte riktigt som planerat. Det finns nu nämligen en incestbugg i Sims 4. Det var efter en gratispatch som det uppdagades. Men problemen började inte där. Helt plötsligt åldrades simmarna rekordsnabbt och dog som flugor, vilket förstås var både irriterande och märkligt men de som inte hann trilla av pinn fick en annan direkt effekt av det tidiga åldrandet. De ville nu börja dejta sina egna familjemedlemmar.

Nyheten dök först upp på Reddit, där en screenshot visar hur en äldre dam frågar sin son om han vill bli hennes pojkvän. Detta skamliga förslag har förstås rapporterats och EA håller på att utreda problemet, som verkar bestå i att funktionen som styr vem som är släkt med vem har förbisetts i den nya patchen, något som har gjort att alla simmar helt plötsligt är "up for grabs."

The Sims 4

SimGuruNick som är Quality Designer på EA har via Twitter låtit meddela att de är medvetna om problemen med tidigt åldrande och incest och att de håller på att försöka lösa båda problemen:

"I just wanted to acknowledge that the want to date a family member is something we know about, we've reproduced ourselves, we're working on it. We're looking to get it fixed ASAP."

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...

0
Utöka din The Sims-upplevelse

Utöka din The Sims-upplevelse

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Anpassa ditt The Sims-spel med ett (eller flera!) paket som lägger till gratis innehåll som skapats av spelare från Gallery eller Mods. Kolla in våra favoritpaket nedan!

0
Såhär spelar du The Sims 4

Såhär spelar du The Sims 4

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Även om The Sims hunnit vara med ett bra tag, är det såklart inte alla som spelat det, men vi ser nu till att du lätt kommer igång...

0
The Sims 4 Game Packs

The Sims 4 Game Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mellanstora paket som ger nya upplevelser att spela på nya tematiska sätt.

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mindre paket som gör dina simmars liv mer spännande med roliga föremål och mode.Loading next content