Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Senaste uppdateringen i Sims 4 låter dig dejta dina egna familjemedlemmar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Sims har alltid stått för utveckling och innovation och det finns numera mängder med olika scenarior som kan spelas upp i en sims liv men den här gången gick det inte riktigt som planerat. Det finns nu nämligen en incestbugg i Sims 4. Det var efter en gratispatch som det uppdagades. Men problemen började inte där. Helt plötsligt åldrades simmarna rekordsnabbt och dog som flugor, vilket förstås var både irriterande och märkligt men de som inte hann trilla av pinn fick en annan direkt effekt av det tidiga åldrandet. De ville nu börja dejta sina egna familjemedlemmar.

Nyheten dök först upp på Reddit, där en screenshot visar hur en äldre dam frågar sin son om han vill bli hennes pojkvän. Detta skamliga förslag har förstås rapporterats och EA håller på att utreda problemet, som verkar bestå i att funktionen som styr vem som är släkt med vem har förbisetts i den nya patchen, något som har gjort att alla simmar helt plötsligt är "up for grabs."

The Sims 4

SimGuruNick som är Quality Designer på EA har via Twitter låtit meddela att de är medvetna om problemen med tidigt åldrande och incest och att de håller på att försöka lösa båda problemen:

"I just wanted to acknowledge that the want to date a family member is something we know about, we've reproduced ourselves, we're working on it. We're looking to get it fixed ASAP."

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...

0
Sims 4-guiden: Expansioner och tillägg (2)

Sims 4-guiden: Expansioner och tillägg (2)

ARTIKEL. Skrivet av Jenny Enbrant

Nykomlingen Jenny älskar verkligen Sims och det har nu blivit dags för den andra och avslutande delen av denna artikel där hon tipsar om de bästa expansionerna till EA:s supersuccéLoading next content