Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Sentinels har släppt Rawkus

Och värvade en ny huvudtränare och strategisk tränare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med säsongen 2023 av Valorant Champions Tour som den första med partnerlag och det nya ligaformatet har laguppställningen när organisationer förbereder sig för den kommande säsongen varit helt galen. Och idag är en fortsättning på det.

Eftersom Sentinels har meddelat att det har skilt sig från sin tränare, Shane "Rawkus" Flaherty, och i hans ställe undertecknade en ny huvudtränare, Don "SyykoNT" Muir, och strategisk tränare, Adam "kaplan" Kaplan.

På tal om att gå vidare från Rawkus sa Sentinels: "Det var ingen lätt uppgift men du var redo för utmaningen. Vi uppskattar ditt hårda arbete och allt du har bidragit med till Sentinels, tack coach @Rawkus".

När det gäller Sentinels faktiska lag av spelare finns fortfarande fyra individer, inklusive Michael "shroud" Grzesiek, kvar, vilket innebär att vi åtminstone kan förvänta oss att höra ytterligare ett signeringsmeddelande från laget - förutsatt att ingen släpps det vill säga.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...



Loading next content