Svenska
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II uppvisat med tjusig lanseringstrailer

Det är lätt att glömma att Senua's Saga: Hellblade II utannonserades redan 2019, och imorgon är det äntligen premiärdags...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Imorgon är det premiärdags för Ninja Theorys efterlängtade och till synes urläckra actionäventyr Senua's Saga: Hellblade II, vilket faktiskt var det allra första spelet som visades till konsolen (under The Game Awards 2019).

Då kommer vi givetvis berätta hur bra spelet är i en maffig recension, innan alla PC- och Xbox-spelare kan ge sig i kast med Senuas nya äventyr, som även läggs till i Game Pass. Kampanjen uppges vara ungefär lika lång som föregångaren, vilket betyder att vi kan räkna med runt åtta timmars speltid i vad som redan är en seriös kandidat till att vara årets snyggaste spel.

Nu har vi även fått lanseringstrailern, vilken du kan kolla in nedan. Norska sångerskan Auroras låt Animal Soul tonsätter videon, som är tämligen spoilerfri så du kan absolut kolla in den även om du tänkt komma igång under morgondagen.

HQ
Senua's Saga: Hellblade II
Ska du spela Senuas nya äventyr?

Relaterade texter

Senua's Saga: Hellblade IIScore

Senua's Saga: Hellblade II

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Joakim har till slut låtit rösterna i sitt huvud segra, och de förkunnar att Senua's Saga Hellblade II har en hel del positivt att erbjuda i sitt annars välfyllda hav av mörker och misär...Loading next content