Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Seoul Dynasty kommer att fokusera på Overwatch-amatörscenen framöver

Efter sex år som Overwatch League-organisation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när Overwatch League officiellt har avslutats ser vi de olika lagen anpassa sig och leta efter sin plats i en post-OWL-värld. Detta har inkluderat att vissa lutar sig mer mot innehållsskapande och influencer-utrymme och andra till att upplösas helt.

För Seoul Dynasty har organisationen meddelat att den kommer att förbli ett konkurrenskraftigt Overwatch -lag, och att den istället kommer att fokusera sina ansträngningar på amatörscenen för spelet.

Som teamets VD, Arnold Hur, sa: "De senaste sex åren har verkligen varit anmärkningsvärda, och vi kommer för alltid att vårda vartenda minne. När vi nu går in i en ny fas för den konkurrenskraftiga Overwatch-scenen fokuserar vi på att utforska möjligheterna inom amatörscenen."

Det finns inget riktigt ord om hur amatörscenen för Overwatch kommer att likna 2024 och därefter, eftersom Blizzard efter Overwatch Leagues upplösning ännu inte har förklarat vad som kommer att bli nästa för spelets tävlingsscen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content